[ Geri ] - Arjantin Vizesi







1-
 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Arjantin`i ziyaret edebilirler. (Maksimum 90 gün kalınabilir)

Ülke gümrüğüne girişte; 
Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir. 

2- 
Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.