[ Geri ] - Kenya Vizesi








Kenya`ya girişte gümrükten 2 adet resim ile vizenizi alabilirsiniz. 
30 gün süreli geçici ikamet vizesi vermektedir. 
Daha uzun süreli vize talep edilmesi halinde İngiltere Başkonsolosluğu yada Büyükelçiliği`ne başvurarak vize alınması gereklidir.
Vize için gerekli evraklar İngiltere ile aynıdır.


1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; 

Kırmızı (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 
Siyah (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR
 

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.