[ Geri ] - Danimarka










1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; 

Kırmızı (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 
Siyah (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR
 

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. 

3- Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır. 

4- Danimarka tüm vize müracaatlarını şahsen kabul etmektedir. 
(Seyahat acentaları başvuru yapamaz) 

5- Tüm vize başvurularında yeni çekilmiş, rötuşsuz, arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf istemektedir. 
İstenilen özelliklere sahip olmayan fotoğrafların vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir. 

6- Anne ve baba ayrı yada herhangi birisi ile seyehat edecek olan 18 yaşından küçük çocuklar için Noter Onaylı muvafakatname istenmektedir. 

7- Danimarka (Schengen) vize başvurusu için tüm Schengen ülkelerini kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur. 
(Seyahat Sağlık Sigortası tarafımızca yapılmaktadır.) 

8- Pasaportunuzda en az 2 adet boş vize sayfası bulunmak zorundadır. (Gümrük sayfalarına kesinlikle vize tatbikedilmemektedir.)

9- Vize başvuru günleri; 
Pazartesi 10:00 ile 13:00 arası 
Salı 10:00 ile 13:00 arası 
Çarşamba 10:00 ile 13:00 arası 
Perşembe 10:00 ile 13:00 arası 
Cuma 10:00 ile 13:00 arası 

Vize işleminin sonuçlanma süresi 3 iş günüdür ve Express uygulaması yoktur.