[ Geri ] - Gine Vizesi








1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadırlar; 

Kırmızı (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Siyah (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
 

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. 

3- Gine Cumhuriyeti sadece TİCARİ vize vermektedir.


Gerekli Evraklar :
• 
Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkca belli olacak şekilde ve tüm masrafların şirket tarafından karşılanacağını belirten Türkçe olarak yazılmış ve imza sürküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilkeçesi, 
• Uçak biletinizin fotokopisi,
UÇAK BİLETİNİZDEKİ PNR BİLGİSİ VİZENİZE İŞLENECEKTİR, BİLETİNİZİ DEĞİŞTİRMENİZ HALİNDE VİZE DE DÜZELTME YAPILMASI KESİNLİKLE ŞARTTIR, AKSİ TAKDİRDE ÜLKEYE GİRİŞ YAPAMAZSINIZ ve KAPIDA GERİ ÇEVRİLEBİLİRSİNİZ.