[ Geri ] - Hindistan Vizesi








HİNDİSTAN TİCARİ VİZE BAŞVURULARINDA ARACI KABUL ETMEMEKTEDİR,
TÜM TİCARİ VİZE MÜRACAATLARINDA YOLCU KONSOLOSLUĞA ŞAHSEN BAŞVURU YAPMAK ZORUNDADIR.

1-
 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır; 
Lacivert (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
 

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. 

3-
 Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır. 

4- Tüm vize başvurularında yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf istemektedir. 
İstenilen özelliklere sahip olmayan fotoğrafların vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir. 

5- Anne ve baba ayrı yada herhangi birisi ile seyehat edecek olan 18 yaşından küçük çocuklar için noter onaylı muvafakatname istenmektedir. 

6- Vize başvuru günleri; 

Pazartesi 09:00 ile 11:00 arası 
Salı 09:00 ile 11:00 arası 
Çarşamba 09:00 ile 11:00 arası 
Perşembe 09:00 ile 11:00 arası 
Cuma 09:00 ile 11:00 arası 

Vize işleminin sonuçlanma süresi 1 yada 2 iş günüdür ve Express uygulaması yoktur.