[ Geri ] - Kamerun Vizesi







KAMERUN CUMHURİYETİ`NİN ÜLKEMİZDE FAHRİ KONSOLOSLUĞU BULUNMAMAKTADIR. 
Vatandaşlarımız vizelerini ancak ülkemize yakın Kamerun Büyükelçiliklerinden alabilirler. 

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadırlar; 

Kırmızı (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Siyah (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. 

İş seyahatleri için gerekli evraklar; 

1.   Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır, 
2.   2 Fotoğraf, 
3.   Başvuru Formu, 
4.   Uluslararası Aşı Sertifikası (Sarıhumma Aşı Karnesi), 
5.   Şirket antetli kağıdına vize talep dilekçesi, 
6.   Şirket imza sirküleri, 
7.   Faaliyet belgesi, vergi levhası, 
8.   SSK işe giriş belhesi ve bordro 
9.   Vize ücreti 

Turistik seyahat için gerekli evraklar;

1.   Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır, 
2.   2 Fotoğraf, 
3.   Başvuru Formu, 
4.   Uluslararası Aşı Sertifikası (Sarıhumma Aşı Karnesi), 
5.   Vize talep dilekçesi, 
6.   Uçak bileti bilgileri 
7.   Vize ücreti